вторник, ноември 11, 2008

Гонзо приключва с футбола след месец?!

Лидерът на Левски и превърнал се в кошмар за отбора на ЦСКА през последните години Георги Иванов-Гонзо обяви в ефира на телевизия РИНГ, че е възможно да приключи съвсем скоро с активната си футболна кариера.

Любимецът на "синя" България е разочарован, че често започва мачовете от резервната скамейка вместо като титуляр, но се съобразява с решенията на наставника Емил Велев.

"В Левски сме само футболисти със самочувствие. Такива, които смятат, че трябва да са титуляри. И когато не си на терена, е нормално да има известна доза разочарование. Но, когато реши Кокала да не играя, няма как да играя. Съобразявам се с решението му. Все пак знам, че има граница - той е треньор, а аз само футболист", каза Гонзо.

"Може да приключа и след месец с кариерата, може и след две години. Зависи от много неща", обяви "синята" деветка.

"Вярвам, че Левски ще е шампион, защото това изоставане на три точки не е нещо фрапантно. Ще го наваксаме още до края на есента", убеден е Иванов.

Гонзо даде коментар относно така дискутираната дузпа за ЦСКА по време на "вечното дерби".

"Такива ситуации в наказателните полета има през три минути. Ако за всичко се отсъжда дузпа, ще стане много смешно. Виждате срещу мен какво се извърши в Бургас, а червен картон не последва", коментира вкаралият 15 гола в мрежата на "армейците" футболист.



Първия Български Бутон за споделяне

Няма коментари:

Кой ни чете?