сряда, януари 28, 2009

Дунав измъква хикс в Търговище, Светкавица - Дунав 1:1

Светкавица и Дунав Русе завършиха 1:1 в контролна среща, която се игра на градския стадион в Търговище.
Домакините превъзхождаха през първото полувреме, когато откриха резултата. Разписа се дефанзивният халф Ивайло Русев, дошъл от Бенковски (Бяла), в 10-ата минута.
До края на първата част домакините изпуснаха още две чисти голови положения, като Тихомир Кънев на празна врата не успя да вкара, а Виктор Драголов повтори изпълнението малко по-късно.
През втората част старши треньора на домакините Пламен Донев пусна петима юноши и гостите от Русе изравниха благодарение на Росен Каптиев, който се разписа в 69-ата минута.
След края на срещата Донев заяви, че пристигналият на проби Виктор Драголов ще бъде освободен, тъй като не превъзхожда с нищо местните юноши.



Първия Български Бутон за споделяне

2 коментара:

petervanev каза...

Това беше първи тест за новият ни треньор - Миронов :) Дано пролетта да успее да ги засили в правилната посока, че добре почнаха а пък сега...

спортни фенове каза...

Ааа, така значи, а?! :) Аз си спомням, че той стана на времето треньор на Светкавица точно, когато беше напуснал Славия. Имах надежди, че нещо ще се промени, но уви - Президента на Светкавица и ЛВК Винпром Търговище никога не е имал мераци за А група, винаги искаше да сме на първото място след тези, които влизат. Тъпанар голям. Отплеснах се. Успех на новия ви треньор! :)

Кой ни чете?