вторник, ноември 25, 2008

Шампионска Лига, 25 ноември, резултати

Във времена, в които националният ни отбор по футбол отнася 6 гола в един мач от скромен противник, а българските ни футболни грандове я отпадат от УЕФА и ШЛ от анонимници, я едвам си запазват лиценза за А група, на повечето футболни фенове не им остава нищо друго да се насладят на своите любими тимове от... Европа. Тази вечер се изиграха поредните 8 срещи от Шампионската Лига. Сигурно най-голям интерес в родните ни фенове е пробудил мача между Виляреал и Манчестър Юнайтед. Може би, просто заради многото фенове на този отбор, а може би заради „звездата” Бербатов (който не взе участие днес заради „контузия”, едно е сигурно – днешният мач не би могъл да бъде запомнен с нищо особено. Единствено, че това беше четвъртият пореден хикс 0:0 между тези два отбора. Ето и всички резултати от срещите изиграни тази вечер:


група Е:
Олборг 2:1 Селтик
Виляреал 0:0 Ман Ю

група F:
Байерн 3:0 Стяуа
Фиорентина 1:2 Лион

група G:
Арсенал 1:0 Динамо Киев
Фенербахче 1:2 Порто

група Н:
Зенит 0:0 Ювентус
БАТЕ 0:1 Реал М



Първия Български Бутон за споделяне

Лукойл 79:80 Уникс

Това е крайния резултат от игралия се днес мач между двата баскетболни тима. Българите водиха с 79:77 0.7 секунди преди края, но тройка за руския гранд им донесе победата буквално в последната секунда.

Македонският национал Ристе Стефанов бе най-резултатен за Академик с 18 точки, капитанът Тодор Стойков наниза 17 точки, а Кени Аделеке завърши със 7 точки и 16 борби.

Това бе първи мач за "студентите" във втория по сила турнир в Европа. За голямо съжаление, днес в столичната зала "Универсиада" Лукойл започна със загуба. Късметът определено не беше на наша страна и това направи драмата пълна.



Първия Български Бутон за споделяне

Кой ни чете?