сряда, ноември 26, 2008

Платихте ли си тока и водата, защото ЧЕЗ и Софийска вода не прощават...

Футбол. България. София. Столична лига по футзал. Изяснява ли ви се сега картинката след заглавието, което на пръв поглед няма нищо общо със спорта? 13 кръг. Само три отбора са все още без загуба. Това са тимовете на ЧЕЗ-Разпределение, Левски-София-Запад и Лозенец Юнайтед. Временното класиране все пак отрежда първите 2 места на 2 големи компании, които значително биха се заинтересували от вас (но не в случай, че нямате работа или се нуждаете от по-голяма заплата, а в случай, че не сте си платили сметките за тока и водата). Всъщност ето как изглежда челото на класирането в столична лига по футзал:

1. ЧЕЗ-Разпределение 11 - 11 - 0 - 0 - 33 т.
2. Софийска вода 12 - 11 - 0 - 1 - 33 т.
3. Уинър.БГ 13 - 10 - 2 - 1 - 32 т.
4. Левски-София-Запад 10 - 10 - 0 - 0 - 30 т.
5. Лозенец Юнайтед 10 - 10 - 0 - 0 - 30 т.
..................................................................................

Както е известно, първите 12 от 22-ата отбора в Лигата продължават в дивизия А-1 през пролетта, а останалите ще се борят в А-2.



Първия Български Бутон за споделяне

От другата страна... на Океана

Да спрем за момент с този футбол... Футбол, футбол, навсякъде само футбол. Нека погледнем и от другата страна на нещата. А може би по-правилно казано: от другата страна на Океана... Да, да видим кой спорт вълнува живущите в САЩ. Доколкото на мен ми е известно топ 5 спорта там са:

баскетбол

американски футбол

бейзбол

хокей

и… world’s most popular sport entertainments business – wrestling (борба) – кеч (доколкото това можем да причислим към спорта, разбира се). Все пак американците си го считат и макар историята на борбата да се е променила твърде много с годините, интересът към нея въобще не е спадал. Сега, по-скоро развлекателен бизнес, отколкото спорт – кечът не спира да буди интереса на хора от най-малка до най-голяма възраст. Преди около 24 часа от другата страна на Океана се проведе турнир на име Survivor. Но не този нашия Survivor, излъчван по bTV-то, а турнир по кеч, в който резултатите от главните срещи ще имате възможността да разберете тук.

В мач с ковчег Гробарят победи Грамадата (Undertaker defeated Big Show).









В троен мач за световната титла на WWE победител и нов световен шампион е Острието. Той надви Трите Хикса (Играта) и Владимир Козлов (Edge defeated Triple H and Vladimir Kozlov).


В мач за титлата в тежка категория Джон Сина победи Крис Джерико, за да се завърне като шампион в WWE (John Cena defeated Chris Jericho to become WWE World Heavyweight Champion).


В традиционен мач с елиминации от турнира Survivor, отборът на Сърцеразбивача Шон Майкълс победи отбора на Джон Брадшоу Лейфилд - JBL (HBK team defeated JBL team).


В традиционен мач с елиминации от турнира Survivor, отборът на Ренди Ортън победи отбора на Батиста (Randy Orton team defeated Batista team).


В отборен мач с елиминации между отбора на дивите на Първична Сила и отбора на дивите на Разбиване победителка е Бет Финикс от Първична Сила (Beth Phoenix reigned supreme as the sole survivor in the RAW against Smackdown tag team elimination match).


За повече информация посетете сайта на Световната федерация по кеч: www.wwe.com

спортни фенове



Първия Български Бутон за споделяне

Кой ни чете?