неделя, февруари 08, 2009

Лондон е мизерен град, особено като го сравниш със Санкт Петербург

Това е поне мнението на приятелката на Андрей Аршавин – Юлия мрази Лондон и това ще създаде сериозен проблем на семейството, тъй като тя все още не е решила дали да се премести да живее в столицата на Англия с новото попълнение на Арсенал.
Според пресата в Англия Юлия никак не й е харесала новината, че любимият й ще заиграе в Арсенал.
Съпругата на Аршавин вече е била в Лондон и си е изградила едно много лошо мнение за града.
„Английската храна е отвратителна и няма как да не се разболееш, ако изкараш няколко дни в Лондон. Не харесвам англичаните. Те са мръсни. Лондон е много мръсен град. Жените пък изобщо не се интересуват как изглеждат”, коментира Юлия.
„Често можеш да видиш на улицата жена, която яде хамбургер, което е изключително неприлично. Английската храна е отвратителна. Тя не изглежда добре, а цената не отговаря на качеството. Не обичам английската бира”, добавя съпругата на Аршавин.
„Не мога да разбера как цяла Англия пие по обяд. Аз бях само за няколко дни в Лондон и се разболях. За нищо на света не бих сменила Санкт Петербург с Лондон”, завършва Юлия.
Преценете сами, но лично аз, който не съм бил в тези 2 града, сякаш смятам, че Санкт Петербург наистина е много по-красивия! (спортен фен)



Първия Български Бутон за споделяне

Кой ни чете?