сряда, февруари 25, 2009

Александър Томов - по късните часове в Студентски град; впоследствие токът в заведението спира

Вчера, на 24 февруари 2009, късно вечерта (по време на излъчвания по бТВ 1/8 финал между Интер и Манчестър Юнайтед, в столичното заведение "Строежа" в Студенстки град, където имаше общо взето 2 събития - събиране на ОМГ Пловдив и Рожден Ден, гост на рожденичката, за която нямаме информация, беше преузидентът на ЦСКА Александър Томов. Разследваният от прокуратурата Томов събра погледите, но доста от тях не бяха доброжелателни. Имаше и базици по негов адрес:
"Да го черпя една бира за 8 милиона."
"Айде да играем с него на джагата, сини срещу червени" - "Е, защо той ще продаде отбора, дори и да спечели, ти ще играеш в Шампионската лига" и т.н.
Истината е, че аз бях доста предпазлив в няколко отношения - тревожех се за якето ми на стола, за портфейла ми, телефона, бирата... Никога не знаеш какво може да изчезне, когато Сашо Томов е наблизо.
Това, което изчезна, след самия Томов, беше тока в заведението. Това се случи към 60' на мача Интер - Ман Юн. Отнова имаше базици. Аз си мислех, че вече не само кражбата на пари го задоволява, ами е стигнал и до там, че да краде ток. Е, вие какво бихте си помислили? Токът все пак се върна в 91' на мача и всички се успокоиха, че не са изпуснали нищо от мача - 0-0. Междувременно в заведението беше и Деница от Music Idol.
кратък анализ:
Очевидно, присвоилият си в особено големи размери суми, Александър Томов, въобще не се притеснява от това, че прокуратурата го разследва, от това, че отборът му затъва заради него и пр. и пр. Той не пропуска да се повесели в Студентски град, а след това и да спре тока в заведението. Поздравления за Сашо Томов!



Първия Български Бутон за споделяне

Кой ни чете?