неделя, февруари 01, 2009

След резила срещу БАТЕ Борисов, Левски не можа да бие и Бойко Борисов

Сред изиграните вчера контроли между български отбори, най-интересна сякаш беше тази на Левски (дубъл) срещу Витоша (Бистрица). Мачът, в който титуляр за своя отбор Витоша Бистрица започна кметът на София Бойко Борисов, завърши 1:1. Този равен резултат идва, сякаш, за да покаже, че Левски, който не успя да победи само преди броени месеци БАТЕ Борисов, очевидно не е готов да преодолее и Бойко Борисов. По този начин се и потвърждава фразата на един мой познат, който казва "Никой не може да бие Бойко Борисов". Има ли нужда от повече коментари по темата?! Накратко: това е човекът, който може да ви бие на фитнес, на тенис, на футбол, даже на избори може би. Ще видим, само времето ще покаже. Но очевидно Бойко не се шегува и се готви сериозно за летния многостранен български турнир наречен Парламентарни избори - та само вижте предсезонната му подготовка.



Първия Български Бутон за споделяне

Габриел Батистута стана на 40, Честит Рожден Ден!!!

Днес на 01.02.2009 г. Габриел Омар Батистута навършва 40 години. Да е жив и здрав и благословен във всяко отношение. Екипът на СПОРТНО му пожелава да си сбъдне всички мечти и амбиции (ако има такива, които още не е). Безспорен голмайстор, легендарен аржентински и най-вече фиорентински нападател, машина за голове, известен още като Батигол, роден на 01.02.1969 г. в Авелянеда, Аржентина, Габриел Батистута все още държи рекорда за най-много голове на националния отбор по футбол на Аржентина (56 гола от 78 мача).

Не е тайна за тези, които ме познават от дете колко много съм се възхищавал на Батистута от периода му във Фиорентина, а по-късно и Рома, като вдъхнови вълците за титлата на серия А.

Отделете 5 минути за най-добрите изпълнения на Батигол, като аз съм абсолютно убеден, че без значение на кой отбор сте фен, след като харесвате футбола, просто няма да съжалявате, че сте изгледали този кратък 5-минутен клип, запечатал едни от най-гениалните и брилянтни попадения на звездата на аржентинския и италианския футбол, легендарния Габриел Омар Батигол.



Първия Български Бутон за споделяне

Кой ни чете?