вторник, януари 20, 2009

Драмата на Кака' приключи!

На снимката: Кака показва фланелка си на Милан от прозореца на своя апартамент, докато в същото време под него са се събрали няколко стотин тифози на "росонерите" и го молят да остане.
Развитието на драмата:

Президентът на Милан Силвио Берлускони спря в последния момент сделката между клуба и Манчестър Сити за бразилеца Кака!Драмата по трансфера бе пълна, след като в 23:30 часа българско време телевизия "Скай Италия" съобщи, че двете страни са се договорили, като единствено оставало играчът да сложи подписа си под уникалния мултимилионен договор. Невероятен обрат настъпи малко по-късно, когато самият Берлускони се обадил и е обявил, че Кака е непродаваем и остава в Милан. "Много съм щастлив. Кака не е само страхотен играч на терена, но и изключително почтен мъж. Не всичко е пари за него. Той е радостен, че остава в Милан с всички свои приятели. Кака е трогнат от жеста, който получи от привържениците на отбора, които го молеха да остане", каза Берлускони пред "Скай Италия"."В нито един момент той не се опита да изнудва клуба да му повиши заплатата, ако не приеме офертата на Манчестър Сити. Не пожела нито пени отгоре, за да остане. Аз, като футболен фен, съм много, много щастлив! Кака е страхотно момче!", допълни развълнуваният бос на "росонерите".
Развитието по въпроса около Кака' съвпада с моментните резултати от анкетата на СПОРТНО, а именно как трябва да постъпи той. Множество фенове на Милан сред читателите на СПОРТНО са посочили отговора той да остане (70 % към настоящия момент). Това е и неговото собствено желание и в крайна сметка... се осъществи. Честито на печелившите, а на останалите - повече късмет! ;)



Първия Български Бутон за споделяне

Кой ни чете?