неделя, януари 25, 2009

Телкийски и Топузаков нагъват фалафели в Тел Авив

Българските футболисти на Апоел Тел Авив Димитър Телкийски и Елин Топузаков са много обичани в България, но бързо добиха популярност и в Израел. Като едни от известните чужденци, играещи в местното първенство, те логично попадат нерядко в обективите на папараците, които в Тел Авив са наистина много.
Телкийски и Топузаков събраха допълнително точки пред местните фенове, като с удоволствие похапнаха израелски фалафели на една от централните улици в града. Двамата не се притесниха от обективите, а дори напротив, още по-здраво захапаха вкусотиите.
В случай, че им омръзнат фалафелите, българските играчи винаги могат да се обърнат към бъдещата съпруга на Елин, Весела, която неотдавна разкри, че вече може да приготвя баница...
Присъствието на Топчо и Мечо из Тел Авив не бе изненада, тъй като мачът на техния Апоел срещу Макаби Нетания е чак утре вечерта.
източник: гонг



Първия Български Бутон за споделяне

Хърватски полузащитник консумира брака си на терена, ядосва шефовете на Динамо Загреб

Хърватският полузащитник Дино Дърпич отново ядоса шефовете на клубния си отбор Динамо Загреб. Преди време те му дадоха заем, за да си плати дълговете от комар, но този път чашата преля. Причината е, че 27-годишният Дърпич е правил секс със съпругата си Нивес Целзиус в централния кръг на терена на стадион "Максимир". Играчът дори помолил домакина да включи осветлението и човечецът се съгласил.



За незабравимото преживяване разказа съпругата на футболиста, която участва в шоу по сръбска телевизия. "Дино уреди осветлението да бъде включено специално за нас и най-накрая осъществи мечтата си да прави секс по средата на футболно игрище. Беше много мръснишко", призна Нивес.


Разкрепостената красавица е известен модел на "Плейбой" и с удоволствие осъществила сексуалната фантазия на мъжа си. Като научили за приключението обаче, шефовете на Дърпич в Динамо незабавно го поставили в трансферната листа. Интерес към него преди време имаше мениджърът на Тотнъм Хари Реднап. Възможно е обаче "Уайт Харт Лейн" да не бъде гостоприемен стадион за сексподвизи, като се има предвид пуританските нрави на Острова и дисциплината в клубовете от Премиършип.
източник: СпортНетИнфо



Първия Български Бутон за споделяне

Кой ни чете?