понеделник, януари 26, 2009

Бербатов и Видич се разбират без английски! Другите не проумяват думите им

Шокиращи доказателства за това как британските футболисти губят от това, че не владеят чужди езици, бяха получени след щателен анализ на победата на Манчестър Юнайтед над Челси по-рано този месец, пише електроното издание на вестник "Дейли Mейл".
Ако Джон Тери знаеше сръбски език, той щеше да разбере какво точно казва Неманя Видич на Димитър Бербатов малко преди българският нападател да засече центрирането на Роналдо и да отбележи третия гол за Юнайтед във вратата на Челси, допълва изданието.
Фенове на Манчестър Юнайтед, говорещи сръбски, твърдят след внимателно проучване на движението на устните на Видич, че защитникът е казал на Бербатов: "Направи лъжлив финт и след това тичай към близката греда, тези двамата са мои".
Има пълно основание да се вярва на това твърдение, след като Бербатов наистина тръгва към далечната греда, но след това сменя посоката към близката греда необезпокояван, докато Видич блокира Тери и Франко ди Санто, коментира "Дейли Мейл".
източник: НетИнфо



Първия Български Бутон за споделяне

Шумахер написа завещанието си

Михаел Шумахер държи личния си живот под ключ. В интервю за немската телевизия ZDF седемкратният шампион във Формула 1 обаче за пръв път от много години склони да разкрие пикантни детайли. Една от най-интересните клюки, които издаде легендата на Ферари, е, че наскоро е написал завещанието си. Както се знае, състоянието и имотите на Шуми възлизат на стотици милиони евро.
Бившият пилот категорично отказа да коментира какво ще получат съпругата и близките му след неговата смърт.
"Женен съм за Корина вече 18 години и мога да кажа с ръка на сърцето, че досега нито веднъж не съм й повишил тон. Напоследък съм се отдал на ездата и риболова", коментира със задоволство Михаел.

източник: Меридиан Мач



Първия Български Бутон за споделяне

Ливърпул - Евертън 1:1, Times: Джерард заслужи преиграването

Ливърпул. Стивън Джерард заслужи преиграване на Ливърпул, след като вкара изравнителното попадение във втория двубой между двата тима, завършил наравно, в рамките на само седмица, пише английският „The Times”.
Дербито спираше дъха на зрителите по трибуните и пред телевизионните екрани, допълва още изданието. Съдбата също има своят принос за равенството, след глупавата грешка, която направи вратарят на гостите Тим Хауърд, отбелязва таблоидът.
Така градските съперници ще трябва да се изправят един срещу друг още веднъж, преди да стане ясно кой от тях ще продължи напред в турнира.



Първия Български Бутон за споделяне

Кой ни чете?