понеделник, ноември 10, 2008

Фенове на ЦСКА заплашват отбора, ако сдаде титлата

Днес в официалния сайт на централния фенклуб на ЦСКА бе публикувано интересно обръщение към ръководството и футболистите. То изглежда е провокирано от слабия мач на ЦСКА срещу Черно Море, завършил 1:1 и фактът, че вече за 2 поредни мача отборът е получил едва 2 точки. Заплашителното обръщение очевадно е следствие на появилия се страх у феновете на ЦСКА, че може да се повтори пролетта на 2006 г., когато за 4 кръга разликата между ЦСКА и Левски от 7 т. беше стопена. В последствие Левски спечели титлата! Ето го и обръщението, в което не липсват дори и литературни метафори и похвати:

На вниманието на актьорската трупа зовяща се: Представителен футболен отбор на ПФК ЦСКА АД

Господа актьори,Отговорно заявяваме, че представление подобно на онова от пролетта на 2006 не ни се гледа. В случай, че се опитате да повторите спектакъла, журито от Сектор Г си запазва правото да ви връчи Оскар, който ще ви причини нетърпима болка и огромно страдание. В следствие на това ще бъдете подложени на скъпо струващо и продължително лечение!!!



Първия Български Бутон за споделяне

2 коментара:

Анонимен каза...

Може би ЦСКА наистина са в криза, но феновете би трябвало да ги подкрепят, а не само да хулят. Не сме ги видели скоро да застават зад отбора като съвременни привърженици и последователи...

спортни фенове каза...

Съгласен съм, че феновете в България са много нетолерантни! И не само тези на ЦСКА. Феновете на Левски също, на Литекс, на Черно Море. Според мен, без значение на кой отбор си фен - бъди фен, бъди истински фен, отиди на стадиона да си подкрепиш отбора, но не отивай само веднъж, отиди всеки път. Не е нормално на мачове за УЕФА да се пълни Герена, а след 3 дена на стадиона да няма и 1000 души. По същия начин би изглеждало, ако и феновете на ЦСКА сега след 2 мача без победа реагират по подобен начин. Също и да си фен на Черно Море, но заради единия мач с Щутгарт, бъди фен на Черно Море, заради всеки мач, който има да играят, ако си им фен. И така... А конкретно за феновете на ЦСКА си напълно прав - скоро не сме ги видели да застават зад отбора наистина. Но може би в България просто - ТУК Е ТАКА!

Кой ни чете?