вторник, декември 02, 2008

анкета: Кой е виновен за резила срещу сърбите?

Според проведеното проучване на екипа нa СПОРТНО, в което участие взеха 16 души гласовете се разпределиха по следния начин:

8 гласа (50%) са на мнение, че главен виновник е цървулът Пламен Марков и той незабавно трябва да си подаде оставката (нещо, за което радуваха и много други спортни медии в страната, но до този момент няма никакви индикации за подобен ход от страна на тренера).

3 гласа (18%) подкрепят МНОГО СТРАННО ЗА МЕН отговорът, че резил въобще не е имало и сме играли страхотно.

2 гласа (12%) са на мнение, че виновно за резила е синьо-червеното БФС.

2 гласа (12%) мислят, че виновни за разгромната загуба са сръбските нападатели и може би донякъде имат право.

Едва 1 глас (6%) мисли, че виновен е манекенът Барби.

Изглежда никой не мисли, че виновни са трагичните ни защитници (0%), нито президентът агент Гоце, който беше на мача, но не спомогна за нищо на нашата родна страна (0%).

Анализ:
Нашият екип е доволен от факта, че се откроява водещ сред другите отговори и то с немалка преднина едноличен победител е Пламен Марков, който е просто длъжен да си подаде незабавно оставката, ако има поне малко достойнство. Той, разбира се, няма, а ще чака да го уволнят от БФС, за да си хване и неустойка. Положението никак не е розово и ще видим с времето как ще се разреши ситуацията около националния отбор и дано това да е по-скоро. Иначе на нашите момчета - желаем само Успех!



Първия Български Бутон за споделяне

Няма коментари:

Кой ни чете?