понеделник, декември 15, 2008

Резултати от анкета "Какво ви впечатли най-много в есенния дял на А група?"

В поредната анкета на екипа на СПОРТНО, който заслужи едноседмичната си отпуска, за да празнува Студентския Празник, Рожденни Дни и др., участие взеха 20 души. Резултатите се разпределиха по следния начин:

Какво ви впечатли най-много в есенния дял на А група?

35 % (7 гласа) получи факта, че Левски се вдигна в края на сезона и изпревари ЦСКА на върха

15 % (3 гласа) са били впечатлени от слабата игра на Левски и ЦСКА (на приливи и отливи) и са очаквали по-добро представяне и от 2-та тима

Други 15 % (3 гласа) са били впечатлени от пловдивското дерби между Ботев и Локо в 15 кръг и изнесеното шоу, а отделно 15 % (3 гласа) не са били впечатлени от абсолютно нищо, гледали са си Премиър Лийг и не им е ило вуобще до бг футбол

Впечатлени от варненското дерби Черно Море - Спартак (5:0) са били 2 души (10 %), а други 2-ма (10 %) са впечтлени от силните изяви на новаците - Сливен и Локо Мездра.

ИЗНЕНАДВАЩО за екипа на СПОРТНО, нито един глас не получи (0%) отговорът "трагичното представяне на пловдивските тимове - Ботев и Локо и фактът, че единият от тях е в зоната на изпадащите, а другият - точно над него и над чертата". Това означава, че никой не е изненадан от това класиране и всеки е очаквал, че Ботев и Локо ще се представят толкова зле.



Първия Български Бутон за споделяне

1 коментар:

Анонимен каза...

Много хубав преглед на изненадите. Пловдивските тимове според мен не бива да са изненада, тъй като нямаха (Ботев вече има) стабилна основа, на която да стъпят. Може да се стигне наистина до изпадане на Локо, което не е хубаво за родния футбол, но може...Можете да пуснете втора подобна, само, че с прогнози за изненади за вторият полусезон, там ще е интересно.

Кой ни чете?